Direct contact?

bel dan naar 06 12 83 07 31

Houtwerk

Houtwerk is ook één van onze werkzaamheden. Bij houtwerk moet u denken aan alle timmerwerkzaamheden in uw tuin of op uw erf.

Houtwerk tuin

Om van uw tuin een compleet plaatje te maken kan een overkapping de ideale toevoeging zijn. Of misschien bent u op zoek naar een schuur om spullen in op te slaan, ook dan zijn wij er om u te helpen. Bij R.C. Bom Verhuur & Grondwerken kunnen wij u namelijk voorzien van verschillende soorten houtwerk, de grootste vier zijn;

Damwanden

Eén van onze werkzaamheden is het plaatsen van damwanden. Damwanden zijn waterkerende constructies, die een oeverbescherming bieden langs het water.

Beschoeiing

Ook kunnen wij u helpen bij het plaatsen van een beschoeiing. Een beschoeiing is een kerende constructie die de waterkant beschermt tegen afkalven.

Vlonders

Voor het plaatsen van een vlonder kunt ook bij ons terecht. Een vlonder kan de ideale toevoeging zijn voor uw tuin. Vlonders kunnen een mooi oplossing zijn als u aan het water woont, of als uw tuin hoogteverschil heeft. Vlonders zijn ook uitermate geschikt om te plaatsen rondom uw zwembad of vijver.

Overkappingen

Een overkapping is een mooie toevoeging aan uw tuin om in het voor- en najaar langer in uw tuin te kunnen blijven zitten. Met een overkapping kunt u namelijk ook met wind en regen nog in de tuin genieten van de misschien nog wel warme temperatuur.

Projecten waar we trots op zijn

Contact opnemen

Is uw tuin toe aan vernieuwing? Of wilt u gebruik maken van één van de andere diensten die R.C. Bom Verhuur & Grondwerken aanbied? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).