Direct contact?

bel dan naar 06 12 83 07 31

Vlonder aanleggen Alblasserdam

Tegenwoordig is een vlonder niet meer weg te denken uit de moderne tuin. Ze geven de tuin het voordeel van de hardheid van stenen terwijl ze nog wel een natuurlijk uiterlijk hebben. Een vlonder aanleggen Alblasserdam is ideaal om bijvoorbeeld stoelen of tuinsets op te zetten. Naast de functionele eigenschappen is een vlonder ook een lust voor het oog in de tuin. Het contrast tussen het groen van het gras en de planten, met het bruin van de houten planken geeft de tuin nog meer uitstraling. Het is dus ook niet gek dat zoveel mensen in Nederland in het bezit zijn van een vlonder.

Vlonder aanleggen

Oog voor kwaliteit

Een vlonder aanleggen Alblasserdam is geen makkelijke opgave. Zo moet er een overwogen keuze gemaakt worden voor de houtsoort en de afwerking. De vlonder moet natuurlijk ook stevig bevestigd worden in de tuin en niet van zijn plek komen met bijvoorbeeld regenachtig weer. De professionals van R.C. Bom Verhuur & Grondwerken weten precies hoe ze vlonder kunnen plaatsen. Op deze manier bent u verzekerd van hoge kwaliteit.


Vlonder aanleggen Alblasserdam door R.C. Bom Verhuur & Grondwerken

Bij R.C. Bom Verhuur & Grondwerken staat het leveren van kwaliteit met behulp van nieuw en goed materiaal voorop. We zullen er alles aan doen om er voor te zorgen dat u weer zorgeloos van uw tuin kunt genieten. We houden ons bezig met het aanleggen en verbouwen van complete tuinen, met werkzaamheden zoals hout- & grondwerk, het aanleggen van bestrating en verschillende soorten timmerwerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we met zo min mogelijk afval en overlast een tuin kunnen aanleggen van enorm hoge kwaliteit. Er wordt alles aan gedaan om het u zo behaaglijk mogelijk te maken. Niet alleen als alle werkzaamheden voltooid zijn, maar ook tijdens de aanleg van de tuin staat comfort bij ons hoog in het vaandel. Wilt u meer informatie over vlonder aanleggen Alblasserdam en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Projecten waar we trots op zijn

Contact opnemen

Is uw tuin toe aan vernieuwing? Of wilt u gebruik maken van één van de andere diensten die R.C. Bom Verhuur & Grondwerken aanbied? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).