Direct contact?

bel dan naar 06 12 83 07 31

Tuinaanleg Papendrecht

Bent u aan het verhuizen, of wordt het tijd om uw tuin te vernieuwen? Dan staan wij voor u klaar! Bij R.C. Bom Verhuur & Grondwerken focussen we ons op het aanleggen of verbouwen van complete tuinen en alle werkzaamheden die hierbij komen kijken. Werkzaamheden die bij de tuinaanleg in Papendrecht komen kijken zijn; hout- & grondwerk, bestrating aanleggen en verschillende soorten timmerwerk. Maar wij zijn er niet alleen voor de grotere werkzaamheden, wij zullen er voor zorgen dat uw tuin wordt geleverd tot een gewenst resultaat, hierbij kunt u dus ook denken aan de beplanting van uw tuin om het complete plaatje af te maken.

Tuinaanleg

Kleine of grote klus

Bij de tuinaanleg in Papendrecht kunnen grote of kleine werkzaamheden komen kijken, zo ligt het aan uw wensen aan behoefte hoe groot de klus zal zijn. Voor het omgooien van een complete tuin komt veel kijken, en ook bij de stappen hierna, want hoe had u uw nieuwe tuin in gedachte? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Beschikt u over een groot erf? Ook dan zijn wij er voor u! Bij R.C. Bom Verhuur & Grondwerken beschikken we namelijk ook over de kennis en apparatuur om bijvoorbeeld stelconplaten aan te leggen, dit kan goed van pas komen bij een erf waar veel op wordt gereden.


Laat uw tuinaanleg in Papendrecht uitvoeren door ons!

Bij R.C. Bom Verhuur & Grondwerken staat het leveren van kwaliteit met behulp van nieuw en goed materiaal voorop. We zullen er alles aan doen om er voor te zorgen dat u weer zorgeloos van uw tuin kunt genieten. We houden ons bezig met het aanleggen en verbouwen van complete tuinen, met werkzaamheden zoals hout- & grondwerk, het aanleggen van bestrating en verschillende soorten timmerwerkzaamheden. Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen, met betrekking tot tuinaanleg in Papendrecht en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Projecten waar we trots op zijn

Contact opnemen

Is uw tuin toe aan vernieuwing? Of wilt u gebruik maken van één van de andere diensten die R.C. Bom Verhuur & Grondwerken aanbied? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).