Direct contact?

bel dan naar 06 12 83 07 31

Slootonderhoud Sliedrecht

Slootonderhoud is heel belangrijk, als uw perceel grenst aan een sloot. Als u het onderhoudt van uw sloot goed bijhoudt voorkomt u namelijk stank, of slechte water doorloop. Het is een vereiste dat sloten schoon zijn en vrij van afval en begroeiing. Bij slootonderhoud in [pb-city kunt u denken aan de werkzaamheden; uitbaggeren en het maaien van de oevers. Met uitbaggeren voorkomt u verstoppingen. Het maaien van de oevers kan bijdragen aan het verbeteren van de waterkwaliteit en het kan ook de diversiteit in en rond de sloot vergroten.

Slootonderhoud

Kennis en ervaring maakt het werk makkelijker

Het uitvoeren slootonderhoud in Sliedrecht kan een vieze klus zijn, het is daarom erg handig als u hierbij tot beschikking bent over de juiste apparatuur. Het uitbaggeren van een grote sloot met alleen een hark zal namelijk niet tot het gewenste resultaat gaan zorgen. Bij R.C. Bom Verhuur & Grondwerken beschikken we over de juiste kennis en apparatuur om uw sloot op de juiste manier uit te baggeren. Maar niet alleen voor het uitbaggeren schikken we over de juiste apparatuur, ook voor het maaien van de oevers. Het maaien van de oevers kan een lastige klus zijn, omdat u vaak te maken heeft met stijl aflopende oevers. Daarom is het belangrijk dat dit vakkundig wordt uitgevoerd. Onze professionals helpen u graag, en we kunnen u garanderen van gewenst resultaat!


Geef het slootonderhoud in Sliedrecht uit handen

Bij R.C. Bom Verhuur & Grondwerken staat het leveren van kwaliteit met behulp van nieuw en goed materiaal voorop. We zullen er alles aan doen om er voor te zorgen dat u weer zorgeloos van uw tuin kunt genieten. We houden ons bezig met het aanleggen en verbouwen van complete tuinen, met werkzaamheden zoals hout- & grondwerk, het aanleggen van bestrating en verschillende soorten timmerwerkzaamheden. Ook voor slootonderhoud in Sliedrecht staan wij voor u klaar! Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Projecten waar we trots op zijn

Contact opnemen

Is uw tuin toe aan vernieuwing? Of wilt u gebruik maken van één van de andere diensten die R.C. Bom Verhuur & Grondwerken aanbied? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).