Direct contact?

bel dan naar 06 12 83 07 31

Overkappingen Nieuw-Lekkerland

Wanneer het mooie weer zijn intreden doet, wordt het steeds aantrekkelijker om in de tuin plaats te nemen. Wat is er nu beter dan in het zonnetje om je eigen bank te zitten in de tuin? Het probleem met een bank is alleen wel dat de kussens van de bank afgehaald moeten worden als het dreigt te regenen. Dit probleem kan opgelost worden door overkappingen in Nieuw-Lekkerland te plaatsen. Hierbij snijdt het mes aan twee kanten. Er kan op ieder gewenst moment gekozen worden om in de schaduw plaats te nemen en de kussens hoeven bij regen niet naar binnen gehaald te worden.

Overkappingen

Grondwerk als basis

Bij R.C. Bom Verhuur & Grondwerken zijn we niet alleen in staat om overkappingen in Nieuw-Lekkerland te plaatsen, we kunnen deze elementen ook nog extra stevig in de grond verwerken. Het is namelijk mogelijk om al het grondwerk ook door de specialisten van R.C. Bom Verhuur & Grondwerken uit te voeren. Door de tuin in zijn geheel door één bedrijf uit te laten voeren, weet u zeker dat alles naadloos op elkaar aan zal sluiten en een mooi resultaat af zal leveren.


Overkappingen Nieuw-Lekkerland bij R.C. Bom Verhuur & Grondwerken

Bij R.C. Bom Verhuur & Grondwerken staat het leveren van kwaliteit met behulp van nieuw en goed materiaal voorop. We zullen er alles aan doen om er voor te zorgen dat u weer zorgeloos van uw tuin kunt genieten. We houden ons bezig met het aanleggen en verbouwen van complete tuinen, met werkzaamheden zoals hout- & grondwerk, het aanleggen van bestrating en verschillende soorten timmerwerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we met zo min mogelijk afval en overlast een tuin kunnen aanleggen van enorm hoge kwaliteit. Er wordt alles aan gedaan om het u zo behaaglijk mogelijk te maken. Niet alleen als alle werkzaamheden voltooid zijn, maar ook tijdens de aanleg van de tuin staat comfort bij ons hoog in het vaandel. Wilt u meer informatie over overkappingen Nieuw-Lekkerland en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Projecten waar we trots op zijn

Contact opnemen

Is uw tuin toe aan vernieuwing? Of wilt u gebruik maken van één van de andere diensten die R.C. Bom Verhuur & Grondwerken aanbied? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).