Direct contact?

bel dan naar 06 12 83 07 31

Houtwerk tuin Alblasserwaard

Bij het aanleggen van een tuin, kan ook houtwerk van toepassing zijn. hierbij moet u denken aan alle timmer werkzaamheden in uw tuin of op uw erf. Zo zijn de meest voornaamste waaraan u kunt denken een overkapping, vlonder, schutting of schuur. Maar ook damwanden en beschoeiing horen bij onze werkzaamheden. Dit is niet het enige houtwerk wat er is in een tuin in Alblasserwaard en omstreken, er zijn nog veel meer mogelijkheden. Misschien heeft u wel een aflopende tuin waarvoor een mooi trapje zoekt, of wilt u een leuke hangstoel ophangen aan houten balken omringd door planten. Geef aan ons uw wensen door en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Houtwerk tuin

Damwanden en Beschoeiing

Als uw perceel grenst aan water kunnen de damwand en beschoeiing van pas komen. Eén van onze werkzaamheden is het plaatsen van damwanden. Damwanden zijn waterkerende constructies, die een oeverbescherming bieden langs het water. De damwanden dienen als steunpunt voor een fundering. Ook kunnen wij u helpen bij het plaatsen van een beschoeiing. Een beschoeiing is een kerende constructie die de waterkant beschermt tegen afkalven. Een beschoeiing wordt vaak gebruikt bij aan het water liggende tuinen. Wij kijken welk houtwerk in uw tuin in Alblasserwaard het meest geschikt is, en plaatsen dit vakkundig.


Wij staan voor u klaar voor al het houtwerk in uw tuin in Alblasserwaard en omstreken

Bij R.C. Bom Verhuur & Grondwerken staat het leveren van kwaliteit met behulp van nieuw en goed materiaal voorop. We zullen er alles aan doen om er voor te zorgen dat u weer zorgeloos van uw tuin kunt genieten. We houden ons bezig met het aanleggen en verbouwen van complete tuinen, met werkzaamheden zoals hout- & grondwerk, het aanleggen van bestrating en verschillende soorten timmerwerkzaamheden. Wilt u meer informatie over houtwerk voor in uw tuin in Alblasserwaard en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Projecten waar we trots op zijn

Contact opnemen

Is uw tuin toe aan vernieuwing? Of wilt u gebruik maken van één van de andere diensten die R.C. Bom Verhuur & Grondwerken aanbied? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).