Direct contact?

bel dan naar 06 12 83 07 31

Grondwerk

Bent u bezig met het aanleggen van een nieuwe tuin? Grondwerk kan een groot onderdeel hierbij zijn. Bij grondwerk kunt u denken aan grote en kleine werkzaamheden. Kleine werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het leveren van zand voor de bestrating, maar het kan ook het geval zijn dat u uw oude tuin wilt laten verwijderen en dat de hele tuin omgegooid dient te worden. Grondwerk komt ook van toepassing bij het aanleggen van schuren, vlonders en overkappingen. Werkzaamheden waar u aan moet denken bij grondwerk zijn; bouwputten graven, grondwerk voor de bestrating of een aanbouw uitgraven.

Grondwerk

Verschillende soorten werkzaamheden

Bij R.C. Bom Verhuur & Grondwerken zijn we er ook voor het leveren van grond, grind en zand. Mocht er dus een verhoging van grond nodig zijn, of nieuwe grond bij het uitbreiden van de tuin, dan kunnen wij hiervan voorzien. Bij het aanleggen van compleet nieuwe tuinen zorgen wij ervoor dat de ondergrond glad is, zodat er hierna goed opgewerkt kan worden en er voor gewenst resultaat gezorgd kan worden. Voordat er een schuur geplaatst zal worden is het namelijk belangrijk dat het grondwerk in orde is, dit kan er voor zorgen dat uw schuur in de loop van de jaren niet scheef zal gaan staan. Na het in orde maken van het grondwerk, kunnen wij er ook voor zorgen dat de tuin een compleet plaatje zal worden, denk hierbij aan het bestraten van uw tuin.

Laat uw grondwerk uitvoeren door ons!

Bij R.C. Bom Verhuur & Grondwerken staat het leveren van kwaliteit met behulp van nieuw en goed materiaal voorop. We zullen er alles aan doen om er voor te zorgen dat u weer zorgeloos van uw tuin kunt genieten. We houden ons bezig met het aanleggen en verbouwen van complete tuinen, met werkzaamheden zoals hout- & grondwerk, het aanleggen van bestrating en verschillende soorten timmerwerkzaamheden. Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Projecten waar we trots op zijn

Contact opnemen

Is uw tuin toe aan vernieuwing? Of wilt u gebruik maken van één van de andere diensten die R.C. Bom Verhuur & Grondwerken aanbied? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).