Direct contact?

bel dan naar 06 12 83 07 31

Damwanden Alblasserwaard

Nederland ligt voor een groot deel onder het zeeniveau. We hebben daarom niet voor niets een lange geschiedenis als het gaat om het water buiten de deur te houden. Eén van de elementen die gebruikt kunnen worden om water op zijn plek te houden zijn damwanden in Alblasserwaard en omstreken. Deze wanden worden in de grond getrild om zo de oever te beschermen. Achter de wanden is de oever veilig tegen het stromende water. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat tuinen vlak langs een sloot kunnen liggen zonder dat de delen van de tuin in het water belanden.

damwanden

Verschil tussen groot en klein

Bij damwanden Alblasserwaard bepaalt de grote vaak het materiaal. Zo wordt er bij planken met groot oppervlak vaak gekozen om deze te fabriceren van staal. Deze worden dan ook vaak gebruikt langs rivieren of sterk stromende stukken water. Bij stillere wateren wordt er vaak gekozen voor hout. Dit materiaal is de meest milieubewuste keuze met de laagste co2-impact. Daarnaast is hout relatief makkelijk te plaatsen. Kunststof wordt door het lage gewicht vaak gebruikt voor zeer drassige gebieden en veengronden.


Damwanden Alblasserwaard bij R.C. Bom Verhuur & Grondwerken

Bij R.C. Bom Verhuur & Grondwerken staat het leveren van kwaliteit met behulp van nieuw en goed materiaal voorop. We zullen er alles aan doen om er voor te zorgen dat u weer zorgeloos van uw tuin kunt genieten. We houden ons bezig met het aanleggen en verbouwen van complete tuinen, met werkzaamheden zoals hout- & grondwerk, het aanleggen van bestrating en verschillende soorten timmerwerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we met zo min mogelijk afval en overlast een tuin kunnen aanleggen van enorm hoge kwaliteit. Er wordt alles aan gedaan om het u zo behaaglijk mogelijk te maken. Niet alleen als alle werkzaamheden voltooid zijn, maar ook tijdens de aanleg van de tuin staat comfort bij ons hoog in het vaandel. Wilt u meer informatie over damwanden Alblasserwaard en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Projecten waar we trots op zijn

Contact opnemen

Is uw tuin toe aan vernieuwing? Of wilt u gebruik maken van één van de andere diensten die R.C. Bom Verhuur & Grondwerken aanbied? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).