Direct contact?

bel dan naar 06 12 83 07 31

Beschoeiing Molenaarsgraaf

Aan de waterkant wonen is heerlijk. Zo kan er in de zomer genoten worden van het natuurleven wat het water te bieden heeft, terwijl er in de winter mogelijk geschaatst kan worden. Aan het water wonen heeft echter ook een paar nadelen. Eén daarvan is dat het water de stabiliteit van de waterkant in gevaar kan brengen. Dit kan uiteindelijk resulteren in een tuin die steeds meer afbrokkelt in het water. Het plaatsen van beschoeiing Molenaarsgraaf biedt hier een oplossing voor. Door deze kerende constructie te plaatsen, wordt de aarde in de tuin beschermt tegen het water en zal uw tuin zijn vorm behouden.

beschoeiing

Verschillende materialen

In veel gevallen wordt er bij het plaatsen van beschoeiing in Molenaarsgraaf gekozen om dit te doen met hout. Hardhout is hierbij het meest geschikt. Hardhout is namelijk beter bestand tegen vocht, schimmels, weersinvloeden en belasting. Er kan natuurlijk ook gekozen worden om kunststof te plaatsen. Dit heeft een aanzienlijke langere levensduur en kan bovendien op een groot oppervlakte geplaatst worden.


Beschoeiing Molenaarsgraaf bij R.C. Bom Verhuur & Grondwerken

Bij R.C. Bom Verhuur & Grondwerken staat het leveren van kwaliteit met behulp van nieuw en goed materiaal voorop. We zullen er alles aan doen om er voor te zorgen dat u weer zorgeloos van uw tuin kunt genieten. We houden ons bezig met het aanleggen en verbouwen van complete tuinen, met werkzaamheden zoals hout- & grondwerk, het aanleggen van bestrating en verschillende soorten timmerwerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we met zo min mogelijk afval en overlast een tuin kunnen aanleggen van enorm hoge kwaliteit. Er wordt alles aan gedaan om het u zo behaaglijk mogelijk te maken. Niet alleen als alle werkzaamheden voltooid zijn, maar ook tijdens de aanleg van de tuin staat comfort bij ons hoog in het vaandel. Wilt u meer informatie over beschoeiing Molenaarsgraaf en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Projecten waar we trots op zijn

Contact opnemen

Is uw tuin toe aan vernieuwing? Of wilt u gebruik maken van één van de andere diensten die R.C. Bom Verhuur & Grondwerken aanbied? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacyvoorwaarden (*).